Clarex hjälper Brottmålsadvokaternas med ny skylt make-over

När advokatfirman Quorum nu förtydligar sin inriktning, byter de både namn och skyltar. Med rådgivning och nya skyltar från Clarex går de från ett traditionellt till ett mer modernt utseende som passar det nya företaget Brottmålsadvokaterna bättre.

Brottmålsadvokaterna fokuserar på brottmål från att tidigare ha arbetat med affärsjuridik och allmänpraktik. En ny inriktning som kräver nya skyltar.

– Tidigare hade vi en mer traditionell skylt i mässing på ekplatta med mörkröd färg. När vi nu bytte både namn och inriktning kom Clarex med tips om att ha ett modernare typsnitt och ett modernare material. Det blev mycket snyggt och samtidigt sobert, säger Stig Sahlström, vd.

De nya skyltarna är graverade rostfria skyltar monterade på transparent akryl. Stig berättar att han sedan tidigare anlitat Clarex och att han är mycket nöjd med arbetet.

– Det jag tycker om med Clarex är bland annat att de har egna idéer på hur skyltarna ska utformas. De är lyhörda för de önskemål som jag har som kundoch de utför alltid ett professionellt arbete.

Läs mer om Brottmålsadvokaterna på www.quorum.se

Kontakt
Robert Renz, VD, 08-337580

Om Clarex
Clarex är specialister på att lyfta fram det unika i kundernas verksamhet med en genomtänkt skyltkommunikation. Vi har lång erfarenhet av att erbjuda kompletta skyltlösningar oavsett var våra kunder befinner sig. Allt från rådgivning och design till produktion och service. För ett bestående intryck.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s