Clarex får en Internationell order av Monier

Takföretaget Monier fick tips och började anlita Clarex för två år sedan. Nu har de lagt en stororder där Clarex ska leverera närmare 200 banderoller till Norden, Ryssland och Baltikum. Vi har varit nöjda med allt från utformningen och priset till själva leveransen, säger Lennart Lif, produktchef på Monier.

Monier är den ledande leverantören av tak i världen, med representation i 46 länder. Företaget säljer takpannor och taktillbehör som tätning, ventilation och taksäkerhet.
För att stötta takläggare i deras marknadsföring hjälper Monier till med bland annat banderoller att skylta med på fastigheter när man arbetar med takläggning.

2007 fick man tips om att använda Clarex, och den första ordern föll väl ut.
– Det gäller att få det man beställt i rätt tid till rätt pris. Vi såg Clarex referenser på hemsidan och fick bekräftat att de arbetat med andra företag inom byggbranschen och därigenom också hade rätt material. Vi träffade inte ens varandra utan skötte bara kontakten över mejl, de förstod hur vi ville ha det säger Lennart Lif.

I den senaste ordern ska Clarex leverera över 150 banderoller á 3000x1500mm till, förutom Sverige, Litauen, Lettland, Estland, Ryssland, Norge, Danmark och Finland. Sammanlagt innebär det också över 40 olika logotyper. Clarex ansvarar för tryckning, paketering och utskick

 – Clarex känns pålitliga, och om jag skulle få frågan skulle jag rekommendera dem för andra, säger Lennart Lif.

Mer information

Robert Renz, vd Clarex
08-33 75 80

Om Clarex
Clarex är specialister på att lyfta fram det unika i kundernas verksamhet med en genomtänkt skyltkommunikation. Vi har lång erfarenhet av att erbjuda kompletta skyltlösningar, allt från rådgivning och design till produktion och service. För ett bestående intryck.
Läs mer på www.clarex.se.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s