Clarex AB skyltföretaget som erbjuder leasing

Clarex har lång erfarenhet av att erbjuda kompletta skyltlösningar till kunder i Sverige och utomlands. Företaget erbjuder allt från rådgivning och design till produktion och service. Genom det nya samarbetsavtalet med Wasa Kredit, helägt av Länsförsäkringar Bank, tar man ett helhetsgrepp och ökar möjligheterna för kunder att få exakt den skylt som verksamheten kräver.
– Många vill investera i skyltar för att tydligare kunna kommunicera sin verksamhet. Både var man finns och vad man gör. Genom en leasingfinansiering av skylten på 24 eller 36 månader ökar den möjligheten, säger Robert Renz, vd på Clarex.

Samarbetsavtalet med Wasa Kredit gör att Clarex direkt på offerten kan erbjuda företag att finansiera sin skylt genom leasing.
– Vi är jätteglada över att ha den här tjänsten, och särskilt stolta är vi att som skyltföretag ha leasingfinansiering för våra kunder. Det visar att det finns ett förtroende för Clarex som företag och för våra produkter. Inte minst gör det oss ännu mer konkurrenskraftiga, säger Robert Renz.

Mer information

Robert Renz, vd Clarex
08-33 75 80

Om Clarex
Clarex är specialister på att lyfta fram det unika i kundernas verksamhet med en genomtänkt skyltkommunikation. Vi har lång erfarenhet av att erbjuda kompletta skyltlösningar, allt från rådgivning och design till produktion och service. För ett bestående intryck.
Läs mer på www.clarex.se.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s