Röda Korset och Grill anlitade Clarex efter bränderna

Restaurang Grill är en uppskattad och välkänd krog mitt i Stockholms innerstad. Restaurangen ägs av Melker Andersson, prisbelönt och känd från olika TV-program.
I november 2007 brann krogen ner i en anlagd brand, men började snart byggas upp igen. Och känslan i den nya restaurangen har blivit densamma. Precis som skylten utanför. Namnet Grill i eldsflammor mot en svart bakgrund.
Clarex tog fram och tillverkade den första skylten, och Melker Andersson ville ha en likadan när det var dags för den som skulle märka ut det återuppbyggda Grill på norra Drottninggatan.
Röda Korset i Skärholmen råkade ut för ett liknande öde, men där drabbades organisationen indirekt när en restaurang i samma byggnad brann.
Röda Korset är en av Sveriges, och världens, mest kända organisationer. Symbolen är välbekant för de allra flesta. Och aluminiumskyltarna som nu sitter utanför de nya lokalerna på Vårbergsplan 27 kommer från Clarex.

Åsa Runström, BellaCom

Mer information

Robert Renz, vd Clarex
08-33 75 80

Om Clarex
Clarex är specialister på att lyfta fram det unika i kundernas verksamhet med en genomtänkt skyltkommunikation. Vi har lång erfarenhet av att erbjuda kompletta skyltlösningar, allt från rådgivning och design till produktion och service. För ett bestående intryck.
Läs mer på www.clarex.se.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s