Samarbetsprojekt mellan Clarex, Andys Lekland & Rebuz Kidz

I och med att e-handelsbutiken Rebuz Kidz firar 6 månader så arrangeras ett marknadsevenemang i samarbete med Andys Lekland, Clarex och Eriksson med flera. Syftet är att attrahera flera kunder samt visa upp sitt sortiment på ett lekfullt sätt, där för har den populära barnbutiken skapat en lekfullare entré mha av ett klädsträck i entrén till leklandet Andys i Sickla Köpkvarter.

– Mitt absolut första intryck var att kläderna var att dom var färggranna, andas kvalité och dessutom består avkända varumärken vilket tillför Andys något mycket positivt, säger Emon Maasho, platschef på Andys Lekland i Sickla. Framförallt noterade jag en grön tröja med apa på från Lipfish. Han fortsätter med att säga att han och personalen nu är rädda för att det kommer se tomt ut den dagen det är dax att ta ner klädstrecket.

Eventet är skapat av Eriksson Med Flera Reklambyrå och i samarbete med Clarex Skyltar och det är det första av många projekt byrån kommer att skapa för Rebuz Kidz.

Rebuz Kidz är vår senaste kund och den här starten på vårt samarbete känns jättekul, säger byråledare Pigge Hall. -Projektet är dessutom lite annorlunda arrangerat ekonomiskt och vi fakturerar bara kunden efter det resultat som uppnås, fortsätter Pigge. Syftet med detta event är att skapa kännedom till barnklädesbutiken.

Naturligtvis levereras samt monteras samtliga skyltar, affischer, akrylställ samt banderoller av Clarex. Det var viktigt för både Andys och Rebuz Kidz att hitta en skyltlösning som harmoniserar med leklandet i övrigt, men som samtidigt förmedlade Rebuz Kidz affärsidé på ett bra sätt. Clarex är med sina 19 år i branschen en erfaren partner och deras professionalism gjorde dem till en naturlig leverantör. Rebuz Kidz och Clarex delar dessutom lokaler på Dalagatan 16, Stockholm.

För mer information, kontakta:
Camilla Renz, Initiativtagare till Rebuz Kidz. tfn 0707-505605
Emon Maasho, platschef Andys Lekland Sickla, tfn 08-643 18 30
Robert Renz, VD Clarex, tfn 08-337580
Pigge Hall, Projektledare, Eriksson Med Flera, tfn 070-454 84 45

Om Clarex
Clarex är specialister på att lyfta fram det unika i kundernas verksamhet med en genomtänkt skyltkommunikation. Vi har lång erfarenhet av att erbjuda kompletta skyltlösningar, allt från rådgivning och design till produktion och service. För ett bestående intryck.
Läs mer på www.clarex.se.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s