Clarex skyltar blir prestigefyllda priser hos Stronghold Invest

Clarex tillverkar skyltar till Stronghold Invest AB. Skyltarna ska användas på en intern prisutdelning under koncernens höstkonferens i Vilnius den 28 september.

Priserna delas ut årligen i sex olika kategorier och belönar insatser i linje med bolagets värdegrund, till exempel nytänkande och personer som lever efter företagets devis ”Passion for colleagues and clients”. Även årets affär och årets marknadsföringsinsats belönas.

– Till exempel är en av förra årets vinnare vårt dotterbolag Niam. De vann utmärkelsen ”Deal Maker of the Year” för arbetet med Niam Fond IV. Det är norra Europas största opportunistiska fastighetsfond, säger Felicia Wipp på Stronghold Invest.

Koncernen, som består av flera företag inom fastighetsbranschen, har 700 anställda i åtta länder.De sex prisskyltarna är tillverkade i 25 mm transparent akryl med raka och polerade kanter.

– I det här fallet är det viktigt att skyltarna ger ett snyggt och exklusivt intryck för att personalen ska uppskatta dem och känna stolthet över att de vunnit, säger Robert Renz, VD på Clarex.

För ytterligare information:

Robert Renz, VD Clarex, tfn: 08-33 75 80, robert@clarex.se

Felicia Wipp, kommunikationsavdelningen Stronghold Invest AB, tfn: 070-844 30 29, felicia.wipp@stronghold.se

Clarex är specialister på att lyfta fram det unika i kundernas verksamhet med en genomtänkt skyltkommunikation. Vi har lång erfarenhet av att erbjuda kompletta skyltlösningar, allt från rådgivning och design till produktion och service. För ett bestående intryck.

Läs mer på http://www.clarex.se

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s