Clarex hjälper Knowit i kommunikationsarbetet

Skyltföretaget Clarex tillverkar nya skyltar till it-konsulterna Knowit och Dataunit. Skyltarna blir en viktig del av företagens image.

– Clarex har hjälp oss tidigare och förstår vårt företag och vad vi vill kommunicera. Skyltarna blir en viktig del i vårt långsiktiga kommunikationsarbete, säger Ulf Wallenborg, försäljningschef på Knowit.

Dataunit och Knowit arbetar med systemutveckling och vänder sig till flera olika branscher. Dessutom erbjuder man konsulttjänster inom IT.

– Eftersom vi är ett tjänsteföretag är det extra viktigt att vi arbetar med vår image. Clarex har hjälp oss tidigare och förstår vårt företag och vad vi vill kommunicera. Därför var det en självklarhet att välja dem igen, säger Ulf Wallenborg.

– Det är nödvändigt med snygga och proffsigt gjorda skyltar eftersom de ger kunden ett första intryck av företaget. Det första intrycket är ofta det viktigaste intrycket, säger Robert Renz, VD på Clarex.

Dataunit köptes tidigare av Knowit men de nya ägarna ville behålla båda varumärkena. Därför tillverkas nu skyltar med båda företagens logotyper.

Metallkyltarna är tillverkade i rostfritt stål med maskingraverade och färgfyllda logotyper. Två av skyltarna ska markera respektive företags kontorsyta och resterande två skyltar sitter nu i porten. Dessa är konkava och är i övrigt samma utförande.

De nya skyltarna monteras färdigt 12.10.2009.

För ytterligare information:

Robert Renz, VD Clarex, tfn: 08-33 75 80,robert@clarex.se

Ulf Wallenborg, Försäljningschef Knowit, tfn: 070-556 25 63,ulf.wallenborg@dataunit.se

Clarex är specialister på att lyfta fram det unika i kundernas verksamhet med en genomtänkt skyltkommunikation. Vi har lång erfarenhet av att erbjuda kompletta skyltlösningar, allt från rådgivning och design till produktion och service. För ett bestående intryck.

Läs mer på http://www.clarex.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s