Mobilgalan 2009, Guldmobiler från Clarex.

Den 5 november 2009 hölls den årliga Mobilgalan. Under galan belönas de som lyckats bäst inom mobilbranschen med de prestigefyllda Guldmobilerna.

Guldmobilerna har delats ut sedan 2001 då den första Mobilgalan gick av stapeln. Vinnarna i några kategorier utses av en jury. Resten av vinnarna är framröstade av tidningen Mobils läsare. Några av kategorierna är bästa mobila affärslösning, årets musikmobil och årets designmobil.

Guldmobilen, priset på Mobilgalan.

Guldmobilerna är för fjärde året i rad tillverkade av Clarex. De 19 guldmobilskyltarna är tillverkade i 2mm aluminiumplåt med distansmonterad 5mm transparent akryl med tvåfärgtryck.

”Årets mobila nyhetstjänst” blev DN:s mobilsajt. Dagens Nyheters mobilsajt var nominerad i klassen tillsammans med Aftonbladet, SVT och Sveriges Radio och fick priset för att man på ett innovativt sätt gjort tidningens innehåll tillgängligt i mobilen. Ett exempel är På stans Iphone-applikation. Övriga pristagare kan du läsa om på mobil.se

– Mobilgalan är mobilbranschens Oscarsgala där de som lyckats bäst inom branschen under året får ta emot de prestigefyllda Guldmobilerna. Clarex tillverkade Guldmobilerna även förra året och de gjorde ett mycket bra jobb. Därför valde vi att samarbeta med dem även i år, säger Anna Savelius, marknadschef på Mediaprovider, som anordnar galan.

– Det känns roligt att vi för fjärde gången får förtroendet att tillverka Guldmobilerna. Det visar att vi gör ett bra jobb och att vår kunder är nöjda.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s