Norrlands Guld – Skyltning av en riktigt, riktigt kall öl!

I samband med att Norrlands Guld utmanar det vältempererade fatölet och lanserade ett nytt sätt att servera fatöl på så kontaktades vi på Clarex av deras TV-reklam producent, Stiller Studios. De behövde nya ölkransar till kranarna på reklamfilmen.

Skyltarna är av typen Mindre metallskyltar. I Clarex Bildgalleri finner du fler exempel på andra typer av utföranden som exempel graverade, etsades m.m. metallskyltar. Skylten ovan är en digital tryckt, konturfräst mässingsskylt, vilket ger den en klassisk och gedigen, men samtidigt modern, känsla.

På Clarex är vi fascinerade av ny teknik och gillar att hålla oss i framkant. Dessutom är ju aldrig en riktigt kall öl i sommarvärmen fel :-). Efter ett mindre undersökningsarbete så hittade vi att tekniken utformats av företaget IMI Cornelius. Norrlands Guld blir det första nordiska ölet som serveras med deras unika tappsystem, även känt som Twin Ice, och därmed det enda riktigt, riktigt kalla ölet på fat i sommar. Enligt de ölkunnniga så bör ett vältempererat öl ligga runt +8 grader, men allt fler svenskar intresserar sig för mer välkylt öl.

Norrlands Guld serveras nu mer än väl kylt, d v s så kallt att det bildas frysta ölkristaller. Ett glas Norrlands Guld serverat från Twin Ice-systemet består av + 2 grader flytande öl, -3,5 grader ölkristaller samt en vacker skumkrona.

Ett mycket passande koncept enligt oss på Clarex så här i högsommarvärmen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s