Välkommen Vesa Morley!


I samband med att verksamheten drog i gång efter semestern så började två nya medarbetare på Clarex, Vesa Morley och Filip Nilsson. I detta blogginlägg får ni lära känna Vesa som kommer att gå in på Order/Offert tillsammans med Maria och Henrik.

Vesa kommer närmast från transportbranschen, där han spenderat de senaste 11 åren. Då han behövde nya utmaningar och kände att han ville utvecklas i en ny riktning sökte han sig mot försäljning, kundtjänst och service. Våra vägar korsades i våras och nu sitter Vesa i vårt Order/Offert-team. Det vi fastnade hos Vesa för var att han är lyhörd, kreativ och något av en idéspruta samtidigt som han är ödmjuk och empatisk. En perfekt profil när man har mycket kundkontakt samt i samband med att vi tillsammans med kunden ska specificera krav och önskemål.

Privat är Vesa gift och har två söner, Leo 4 år och Noah 2år. Som ni kan förstå av namnet så har är han något så unikt som en finsk kille som är född i England, men flyttade till Sverige vid 4 års ålder. Han är intresserad av musik, film och sport såsom fotboll och Formel 1. Sedan en tid har även han och några vänner bildat en whiskeyklubb där de träffas med jämna mellanrum. Favoriten hittills är en 32 år gammal Dallas Dhu. (anm. vi får väl låta Vesa ta hand om en våra äldsta kunder, Fondberg, framöver :-)). Utöver detta så gillar Vesa att resa och att upptäcka nya, spännande platser, gärna både varma och kalla sådana, tycker han är underbart.

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s