Clarex hjälper SFs besökare att hitta rätt

Har du någon gång tvingats att lämna en biograf mitt i en film för att sedan försöka hitta tillbaka till din plats utan att göra för mycket väsen av dig? Har du då tänkt på hur skönt det är att se sittplatserna i mörkret? Antagligen inte…

Det är oftast inte förrän en skyltlösning inte fungerar som man märker det. Det är därför väsentligt att vi får alla förutsättningar innan vi kommer med ett förslag.

Under sommaren levererade vi 107 skyltar i graverad lasergravyrplast till SF samt utskurna siffror i efterlysande vinyl till SF. En skyltlösning som är anpassad både efter var skyltarna ska sitta samt till att miljön ändrar sig i och med att ljuset släcks ner i biografen. De graverade skyltarna är dessutom sk taktila skyltar, dvs de överför information genom känsla så att även de synskadade besökarna kan hitta till sin plats.

På Clarex lägger vi extra stor vikt vid att ta fram all bakgrundsfakta; var skylten ska sitta, vilket syfte den ska ha, vilken känsla ni vill att den ska förmedla osv. Det kan tyckas som vi ibland ställer mycket frågor, men syftet är att vi ska kunna ta fram den mest optimala lösningen för ert behov.

Låt mig ge er ett exempel:
Låt säga att vi inte frågat SF var deras skyltar skulle sitta och att vi därför inte fått reda på att de skulle sitta inne i en biograf som för det mesta används när det är mörkt. Då hade lösningen antagligen sett helt annorlunda ut men kunden hade inte blivit nöjd för skyltarna  hade inte fyllt sin funktion.

Det jag vill illustrera är att vi på Clarex blir enormt tacksamma för all information som vi kan få innan vi ger en offert för att säkerställa att vi ger dig det som du vill ha. Skriv gärna ner alla dina önskemål innan du tar kontakt med oss. Tycker du att det är svårt så hjälper vi dig givetvis genom att ställa frågor när du tar kontakt med oss. Tag sedan gärna en bild på platsen där du vill att skylten ska sitta. Det behöver inte vara en proffsbild utan det går bra med en bild tagen med mobilkamera. Bäst kvalitet blir det om du skickar bilden med email då MMS ofta reducerar bildkvaliteten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s