Gör gärna som TeliaSonera – låna en bild från Clarex!

I vår bildbank finner du närmare 1400 bilder på olika skyltlösningar som vi levererat till våra kunder. Tanken med bildbanken är att ge våra befintliga och framtida kunder inspiration kring hur man kan använda olika material för att förmedla en känsla.

Med tiden har bildbanken blivit ett mycket bra kommunikationsverktyg för oss  på Clarex samt för  våra partners och kunder.  Många har redan varit inne på hemsidan innan de kontaktar oss och tittat och hittat favoriter som de sedan länkar till i sina mail. Vi i vår tur använder dem som komplement i offerter och presentationer för att ge en uppfattning om hur slutprodukten kommer att se ut.

Det var därför extra roligt att TeliaSonera kontaktade oss i samband med sin kvartalsrapport i somras och undrade om de fick ”låna” en av våra bilder. Givetvis fick de gärna det!

Vill du också låna en av våra bilder på liknande sätt som TeliaSonera så är det bara att du kontaktar oss, helst mha mail, och beskriver hur du tänkt använda bilden och i vilket sammanhang.  Det enda vi normalt kräver i gentjänst är att du gör en tydlig källhänvisning vid bilden.

Här finner du TeliaSoneras kvartalsrapport

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s