Receptionsskylt till X5 Music Group – med matta på väggen!

x5_akryl_clarex_receptionsskylt_skyltar

X5 Music Group är ett europeiskt musikföretag med en affärsidé om att sälja digital musik på Internet via iTunes och amazon.com.

Det önskemål vi utgick ifrån i denna förfrågan var att de ville ha en snygg och presentabel receptionsskylt monterad på vägg, som även skulle användas som bakgrund för fotografering vid lansering av kända artister.

Efter att vi fotograferat platsen för skylten och gått igenom grundförutsättningarna tog vi fram och presenterade ett komplett koncept baserat på given buget.

För att skylten inte ska glänsa vid fotografering samt agera ljuddämpande lade vi fram ett förslag med ett material som används i sammanhang. Väggen tapetserades med en matta som infärgades efter logotypens grundkulör.

Logotypen på mattan består av en kombination med vitlackerad plåt samt vit akryl, detta för att få en maximal 3D effekt.

För att föra visionen ett steg längre, för att minimera reflexer vid fotografering och för att skapa ett modernt och utarbetat intryck, målades dessutom väggen i mattsvart.

Resultatet blev en installation snarare än en skylt som initialt önskades, som nu på ett tilltalande och effektfullt sätt återspeglar företagets grafiska profil och affärsidé.

Daniel CCO på X5 Music Group låter hälsa att dem är mycket nöjda med våra insatser i stort och skyltkonceptet i sin helhet.

Det blev bättre än vi hade önskat.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s