Uppgradering av skyltar till Atletica Gymnasiet

atletica_neon_skyltar_clarex

När vi fick förfrågan om att reparera två stycken skyltar till Atletica Gymnasiet såg vi möjlighet att hjälpa kunden med att uppgradera sina skyltar till det absolut modernaste.

Grundförutsättningarna var två stora slitna neonskyltar som inte lyste och var därmed inte lika uppseendeväckande, trots att skyltarna är strategiskt placerade på taket som vetter åt två färdriktningar på den trafikerade Essingeleden.

Vårt förslag var att demontera dessa skyltar, ta bort befintlig neon och ersätta dessa med flexineon (diodband som påminner mycket om neon men har bland annat fördelarna att lysa mer, ha längre livslängd och dessutom förbruka mindre energi än neon).

För att maximera det visuella intrycket lackerades bokstäverna om och de gamla svarta plåtarna som var monterade på baksidan av skyltarna ersattes med reflektorplåt.

Det betyder att vi helt enkelt placerade en större logotyp bakom den befintliga skylten för att dölja den gamla ställningen.

Detta ökade även kontrasten mellan de vita fronterna till de blå sidorna och den numera blåa reflektorplåten.

Nu sitter det två stycken mycket effektfulla skyltar på plats som verkligen syns och ser exakt ut som Atletica Gymnasiets intensioner, gammalt och beprövat i en ny tappning på bästa sätt!

Värt att nämna är att Clarex nu även har fått i uppdrag att ta fram ett nytt skyltkoncept till entrén och till skolans restaurang!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s