Skyltar till Monk’s Cafe och Airtours

I veckan har vi fått beställningar på nya butiks och -restaurangkoncept till både Monks, en kedja av restauranger och bryggerier och Airtours, en av de större aktörerna i Sverige för solresor och weekendreser.

Airtours som nu flyttar från sin nuvarande adress till mer centrala lokaler på Sveavägen vill med ny skyltning förmedla företagets intentioner att vara marknadsledande inom sitt segment. Tanken med skyltkonceptet i sin helhet är mer att vara varumärkesbyggande och stärka profilen mot målgrupperna än att förmedla traditionell resebyrå då den mesta försäljningen sker via internet.

Monk’s Cafe är ett sedan länge väletablerad företag i gormepubs-genren, där huvudingrediensen är ett mycket omfattade sortiment av öl, man har även i egen regi så kallade nanobryggerier som producerar utbudet av öl. De nya skyltarna kommer att framhäva och markera entrén,  i samband med detta kompletterar vi med smidesskylt och gör en total översyn att göras av lampor, där fokus är att ersätta nuvarande halogenlampor mot det miljövänliga alternativet LED.  Med denna omexponering förmedlas och uppfylls kundens krav på att Monks är en krog av klass.

Noterat är att dessa vitt skilda projekt är geografiskt belägna endast hundra meter ifrån varandra. 

Vi på Clarex förnyar Stockholms skyltkommunikation – en gata i taget.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s