En lysande skyltprocess

 

Skyltar kan bestå av många olika typer av material, tillverkas på många olika sätt, och därmed skapa helt olika intryck beroende på vad man vill förmedla med sin skylt.

Med rätt kombination av material och utförande, hänsyn tagen till hur närmiljön ser ut och fokus på att ta fram ett skyltkoncept som verkligen speglar kundens intentioner, kan resultatet bli fullkomligt lysande.
Här nedan är ett exempel på en sådan skylt där vi har kombinerat olika produktionstekniker samt material som inte är så vanligt förekommade i denna typ av skylt, utförandet rent tekniskt är att logotypen är nedsänkt och i materialet akrylspegel samt dubbelt belyst med energisnål, näst intill underhållsfri LED. Det röda diodljuset som lyser bakåt mot väggen kallas för corona och skall illustrera att logotypen i grundutförande har en röd bottenplatta med vit text.
Just denna förfrågan kom ursprungligen från en reklambyrå som utöver övrigt design-arbete även hade som idé att erbjuda sin kund en ny skylt, med tiden blev det dock uppenbart att man inte hade den kompetens som krävdes för att erbjuda kunden det som i slutändan resulterade i  detta skyltkoncept. Clarex fick därmed  i uppdrag att slutföra skyltprojektet i sin helhet.

Att valet föll på just det här alternativet, beror på ett omfattade idéarbete och kreativa diskussioner mellan oss och slutkund, en process som aldrig ska underskattas när man vill ta fram en ny skylt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s