Vapensköld i massiv ek och mässing med ledbelysning till Mojang

Fotomontage: Mojang AB

Mojang är ett Svenskt spelföretag som utvecklar datorspel, på deras repertoar av framgångsrika och populära spel kan nämnas bland annat Minecraft.

Tidigare i sommar fick vi förfrågan från Mojang om en mycket speciell typ av skylt, vilken närmare kan beskrivas som en vapensköld i trä. I skylten som är avsedd att monteras interiört på vägg i huvudkontorets mötes- och matsalsdel är tanken att accentuera en rustik och bearbetad känsla, som får dig att förflyttas till medeltidens riddare och prinsessor.

Efter att Mojangs representanter besökt oss för att dryfta detaljerna runt denna spektakulära skylt i massiv ek, med en storlek på hela 1200 mm i höjd, i form av ett vapen flankerat av lejon och ett hjorthuvud, fick Clarex i uppdrag att ta fram densamma i form av ett kreativt och banbrytande koncept.

Bilden ovan visar det initiala diskussionsunderlag som Mojang skickade till oss och som låg till grund för den skylt som nu är beställd, omarbetad och kompletterad med flera kreativa detaljer så som integrerad corona, LED-belyst ytterkontur, nedfrästa och upphöjda texter samt nedsänkt logotyp och ytterramar i mässing.

Skylten skall var klar och på plats den 5 oktober och för den som har tålamod kommer bilderna på resultatet upp på bloggen någon vecka efter montering.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s