Diodskylt till Studiefrämjandet

Ibland är valet av skyltmodell, storlek etc. utifrån givna förutsättning, uppenbart redan på ett tidigt stadium. (I alla fall för oss som arbetar med skyltar på daglig basis)

När förfrågan kom från Studiefrämjandet (och när vi fått ta del av de grundförutsättningar som var aktuella) var det uppenbart för oss vad vi skulle presentera på vårt möte med ansvarig.

Vi tog i vanlig ordning fram underlag med vald skyltmodell, placeringsförslag på anvisade ytor, beskrivning av storlek etc. som sedermera kan ligga till grund för ett positivt beslut hos kund och fastighetsägare.

Fastighetsägaren har sedan tidigare låtit ta fram ett skyltprogram, med specifika anvisningar beträffande storlekar, skyltmodeller, placeringar etc.
Hyresgästerna i dito fastighet hade valt att frångå de uppställda rekommendationerna och kraven.
Det resulterade i detta fall att vi kunde påvisa att den storlek som kunden önskade och som vi rekommenderade skulle godkännas trots att skyltmanualen skulle frångås till viss del.

Vi kan konstatera att varje skylt är unik, och det går inte att räkna in alla logotypers utformning etc. i en skyltmanual. Detta är någon som får anpassas när samtliga parametrar är belysta.

Här nedan ser ni våra förslag som visar hur Studiefrämjandets nya skyltar passar in i det befintliga skyltprogrammet, detta trots att skyltarna, egentligen är för stora.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s