Hyresgästregister till Företagshotell – Kungsgatan 10

KG10 är ett företag som just namnet antyder till, ett företag centralt beläget på Kungsgatan 10 mitt i Stockholm.

Företaget är ett så kallat företagshotell med ett flertal kontorsrum med all faciliteter tillgängliga i en representativ fastighet från sekelskiftet.
När Anders först kom i kontakt med oss förstod vi redan i ett mycket tidigt skede att denna kund ville ha ett flertal skyltar utförda med premiumkvalité.
Dem skulle vara anpassade till företaget och företagets hyresgästers intentioner och samspela och integreras smakfullt i den estetisk tilltalande miljön.
Efter möte på plats enades vi om att börja skissa och ta fram ett komplett flexibelt skyltkoncept.
Efter presentation av våra idéer, (i samband med att vi påtalade och förevisade olika typer av andra skyltar och skyltkoncept) önskade kunden att vi skulle kornkritisera dito med teknisk beskrivning, fotomontage samt naturligtvis en kostnadsberäkning som låg i linje med kundens budget.
Här på bilderna ser ni ett så kallat fastighetsregister, bestående av en kombination av graverade mässingslinjaler monterade på en större mässingsplåt.
Alla skyltar så som bottenplåt är kompletterade med transparent akryl för att lyfta fram en elegans och modern karaktär.
Denna skylt är numera bara en del av de skyltar vi har tagit fram till denna kund och deras hyresgäster, och sammantaget kan vi bara konstatera med bra leverantörer, montörer blev resultatet helt graverande.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s