Nytt skyltprogram till Tyresö bostäder

Tyresö bostäder har nyligen färdigställt en fastighet innefattade /bestående av bland annat fem kontorslokaler samt tre butikslokaler.
Fastigheten är strategiskt placerad i Tyresös centrum. Här finns goda parkeringsmöjligheter och närheten till övrig närservice gör att man från Tyresö bostäders ledning önskade att hyresgästerna i fastigheten skulle få möjlighet att exponera sina varumärken på ett flexibelt och estetisk tilltalade sätt.

Efter att vi på Clarex av Tyresö bostäder fått i uppdrag att göra en förstudie baserat på ett flertal kriterier, tog vi fram fotomontage, visualiseringar och förslag på tekniska lösningar, som på alla punkter överensstämmer med Tyresö bostäders vision och önskemål.
Uppdraget bestod av att hitta en visuellt tilltalade lösning som även skulle förmedla modernt, ha låg energiförbrukning och vara i princip underhållsfri.
Utöver dessa önskemål var visionen att tillföra något extra till den tidlösa fasaden.

Resultatet blev så kallade ljuslådor, men istället för traditionella släta sidor, nu kompletterade med konvexa dito. Dessa dessutom kompletterade med dioder mot fasaden (så kallad corona effekt) för att få fram en svävade, och trots storlekarna på de totalt 5st skylt enheterna, en väl balanserad lösning för fastigheten.

Bilden nedan visar placeringar, modellen och hur det är tänkt att se ut.

Målbilden är att dessa skyltar ska vara klara för platsmontering 20/12.

 

Tyresö_bostäder_skyltar_skyltkoncept_clarex

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s