Komplett fasadskyltskoncept till Fabege fastighet – Trikåfabriken 4

Efter en omfattande förstudie, framtagning av underlag till bygglovsansökan, samt dito bygglov, har vi av fatighetsbolaget Fabege samt hyresgästerna i fastigheten fått entreprenad för fasadskyltar till Trikåfabriken 4 (Hammarby Fabriksväg)

För hyresgästernas räkning har vi tagit fram olika visualiseringar samt tekniska beskrivningar för dessa fasadskyltar. Efter flertal möten enades vi om totalt åtta st. LED- belysta skyltar, till hyresgästerna Mettler-Toledo, Vitvaruspecialisten, Djurskyddet Sverige samt Nordin & Ölwing.

Entreprenaden består av framtagning av fasadskyltar, demontering samt montering av två befintliga neonskyltar, platsmontering av infästningsskenor på tre fasadytor i östlig och västlig riktning.

Efter att nuvarande skyltbestånd är demonterat, elektrikerna har förberett för el-anslutning, infästningsskenor monterade, beräknas projektet vara slutfört till början av Maj.

Nedan visar visualiseringar på några av de aktuella skyltarna som omfattas av denna entreprenad.fasadskyltar_trikåfabriken_clarex

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s