Beijing8 expanderar med neonskyltskoncept

Mikael Ljunggren öppnar ytterligare en restaurang i fashionabla och centrala kvarteren på Östermalm/city, närmare bestämt på Grevturegatan 1

Valet föll på samma skyltmodell som tidigare, en retro skylt i form av klassisk neon i kombination med ett avskalat och färgintensivt formspråk, som Beijing 8 restaurang på söder/Hornstull valde till sin restaurang som öppnades i somras.

Valet av skyltmodell är en personlig uppfattning om vad man som företagare vill förmedla, och som i Mikael Ljunggrens fall, en mycket bestämd uppfattning och vision om hur man vill förmedla sitt restaurangkedjekoncept.

Förutom att alla restauranger skall erbjuda samma service och kvalité på sina råvaror som i detta fallet är så kallade dumplings ( egen producerade degknyten) är miljön och i slutändan tex en skylt viktig för att nå fram med sitt budskap om vad man erbjuder.

Vi är naturligtvis glada att nu igen få möjligheten att skylta upp denna restaurang och vi ser även fram emot att få möjligheten att ta fram skyltar till den kommande restaurangen på Kungsgatan 25.

Här nedan ser ni bilder på samma typ av skylt som nu kommer att flankera den nya restaurangen på Grevturegatan 1 i april.

Beijing8_fasadskylt_neonskylt_Clarex

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s