2946st Schabloner till Tele2 Arena i ett samarbets projekt med Wilh. Lindén Målerifirma AB

Schablonmålning är en mycket gammal och beprövad teknik för att få texter, bilder samt siffror/texter, på allt från väggar eller som i detta projekt uppmärkning av trappsteg på på ett estetiskt tilltalade och permanent sätt.

Fördelen med att måla på trappsteg, är många gånger inte helt uppenbara, men syftet är att med val av färg och teknik oavsett struktur och

olika förhållande på plats, få optimal och integrerad uppskyltning av olika typer av budskap.

Nu senast har vi i samarbete med Wilh. Lindén Målerifirma AB fått i uppdrag att ta fram 2946 st schabloner, för uppmärkning av sittplatser på Tele2 arena i Globenområdet. Vi har flera gånger tidigare tagit fram olika typer av schabloner till denna kund för olika applikationer, dessförinnan tog vi fram schabloner till garaget som ligger i direkt anslutning av Friends Arena i Solna….

Genom att måla direkt på väggen eller på tex trappsteg får man en tilltalade lösning som motsvarar högt ställda krav på funktion och hållbarhet. Med olika typer av färger med olika glanstal blir det oändliga möjligheter att exponera. I detta fallet siffror på ytor som i många fall annars inte skulle kunna exponeras på ett annat sätt.

Bilden nedan visar hur de nuvarande trappstegen utan uppmärkning ser ut i Tele2 Arena.

CAM00291

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s