Vi hjälper allmänheten att hitta i JÄRVASTADEN med två exklusiva områdesskyltar

Vi har fått äran och förtroendet av Järvastaden AB att ta fram två st. områdesskyltar till Järvastaden – en ny stadsdel i Solna.

Upprinnelsen till att vi fick uppdraget av Järvastaden AB, var att vi tidigare i år tog  fram två exklusiva, graverade rostfria skyltar till samma område.
Dessa skyltar sitter nu dels monterade på en mur och informerar om den nyanlagda stadsparken ”spegeldammsparken” och  skylten som är placerad på en fot i parken,
informerar om viken konstnär som har skapat skulpturerna och vad barnen i området har döpt bronsdjuren i form av hund, bagge, får och lamm till.

Frågan kom naturligtvis upp om det inte fanns behov av andra informationsskyltar i det nya området som både inrymmer en mycket fin lekpark vid namnet Mulle Meck, en stadspark, Icabutik, etc.

Kunden hade sedan tidigare fört upp detta på agendan men det hade av olika skäl inte blivit av,  nu tog man ett beslut i att vi skulle med hjälp av företagets landskapsarkitekt skapa en informativ karta. Parallellt med detta projekt tog vi fram teknisk ritningar och beskrivningar för hur de två exklusiva områdesskyltarna skulle se ut. Skyltarna kommer att tillverkas i aluminiumprofiler och lackerade i en grå färg enligt Järvastadens färgmanual, de förses med en 2000x1000mm, 8mm digitaltryckt glasskylt, glasskivorna kommer sedan att distansmonteras mot skylten, båda skyltarna gjuts fast i marken.

Nedan ser ni en visualisering på hur skyltarna kommer att se ut, vi och kunden har en förhoppning att dem kommer att vara på plats för allmänhetens beskådan inom 1-1,5 månader.

Järvastaden_skyltar_clarex

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s