Fjärrstyrd profilskylt med rgb-led till Castella Entreprenad AB för maximal flexibilitet

När arkitektkontoret Arklab Stockholm tog kontakt med oss i vår det uppenbart att deras kund ställde höga krav och ville ha moderna skyltar till sitt egenuppförda kontorsfastighet norr om Stockholm.

Efter att ha diskuterat igenom vilka alternativ som skulle kunna passa förde arkitektkontoret Arklab ihop oss med kunden för att i detalj gå igenom de specifika önskemålen rörande de skyltar som man önskade på sin fastighet.

Efter att ha tagit fram prototyper i ett par olika varianter blev det klart för oss att önskemålet var att göra skyltarna mer flexibla i avseendet olika färger på ljuset, Castella entreprenads logo är i två blå nyanser, men man tyckte att de blåa färgen med med hänsyn till dageffekten inte förmedlade det önskade intrycket på deras fasad. Därför tog vi fram ett reviderat förslag bestående av en skylt i rostfritt och med sarg i 30 mm akryl som med två olika fjärrkontroller / mottagare kunde styra ljuset och därmed både få en mycket modern och exklusiv skylt dagtid och en natt effekt med fullständig flexibilitet, där de både kan styra färg och ljusdensitet helt efter eget tycke.

Efter att ha enas om denna fjärrstyrda profilskylt med rgb dioder, föll det sig naturligt att även komplettera med en receptions skylt bestående av logon utskuren i homogen 10 mm aluminium och en egendesignat informationsskåp med glasdörrar och likväl belyst med led, även denna i aluminium och med logo i relief.

Här nedan ser ni en bild på prototyp bokstaven ”D” i olika färger.Clarex_Skyltar_castella_rgbskylt_profilskylt_rgb skyltar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s