Ljuslådor med det lilla extra till THE PALM TREE HOME INTERIOR

När vi fick förfrågan från THE PALM TREE HOME INTERIOR trodde man sig ha en klar bild av vad man önskade för typ av skyltar, men efter att ha diskuterat igenom, belyst och påtalat angående  grundförutsättningarna på plats, med t.ex. infällda skyltytor ovanför fönstren som gör att man inte skulle se utskurna profilskyltar optimalt, det blev även uppenbart att man skulle använda samtliga ytor ovanför fönsterna.

Syftet med att ha skyltar längs med hela butiken är för att rama in och beskriva på ett tydligt sätt var butiken börjar och slutar.

Man hade även önskemål att skyltarna skulle ge ett elegant och bearbetat intryck på dagen och ha en natteffekt med fokus på elegans, då företaget tar in möbler och interiöra detaljer från Asien som är extra bearbetade, man var tydlig på att det skulle förmedlas även exteriört.

Slutresultatet blev 3 st mattsvart lackerade skyltar i form av ljuslådor med relieftext bestående av två lager av 10 mm akryl, fronten i 10 mm transparent akryl för att få en elegant glas känsla, sedan ett spärrskikt med vitt för att få till en så kallad coronaeffekt, viket betyder att ljuset sprids ut i kanterna och ger ett sublimt och bearbetat intryck.

Kombinationen av mattsvarta lådor med högblankt vitt glas i logotyperna som dessutom kompletterades med belysta underkanter på skyltarna, har resulterat i ett tydligt och stilrent skyltkoncept som speglar företagets intentioner och sortiment.

Vi har även monterat en 8 mm glasskylt som är distansmonterad från fasaden, denna skylt är försedd med texter och logo på baksidan av glaset, syftet med denna skylt är att informera förbipasserande vad THE PALM TREE HOME INTERIOR har för sortiment.

Bilderna nedan visar hur skyltarna ser ut dag som natt.

Fasadskylt_Clarex_ The Palm Tree_Ljusskylt

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s