Belyst flaggskylt och dörrdekorer till barerna Tweed och The Burgundy

Kvarteren i gamla stan med dess smala gränder och pittoreska fastigheter ställer mycket höga krav på estetisk tilltalade skyltar och dekorer.

Baren Tweed och vinbaren The Burgundy har bytt till en gemensam entré belägen på Yxsmedsgränd 12 mellan Lilla och Stora Nygatan.

Efter att ha diskuterat med ansvarig och även inventerat hur den eleganta och engelskinspirerade lokalen med en tydlig nautica touch, blev det klart att även skyltarna skulle utföras i en kombination av klassisk engelsk stil med en modern tvist.

Till att börja med blev vårt första uppdrag att förse entrédörrar och glasdörrar invändigt med en högblank gulddekor bestående av Tweed och The Burgundy logotyper.

Den dubbelsidiga inifrån belysta  flaggskylten som inom en snar framtid kommer att flankera fasaden, mer specifikt i ovankant av den eleganta entrén till både Tweed och The Burgundy .

Skylten kommer att ha en mattsvart finish och även här är logotyperna i högblankt guld, vad som är extra innovativt i detta projekt är att guldlogotyperna kommer att ligga inverterade i de mattsvarta dekaperade fronterna, effekten blir en elegant Coronaeffekt, skylten är belyst inifrån med led.

Bilden visar en del av dito prototyp skylt.

Clarex_Skyltar_fasadskylt_Restaurant Tweed och The Burgundy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s