Skyltkoncept och skyltar till Wall of fame Tele2 arena

Sedan i början av juli har vi arbetat med att ta fram ett komplett skyltkoncept på uppdrag av Tema arkitekter & inredning och slutkunden Stockholm Globe Arenas. Under den fortlöpande processen har vi i detalj enats om alla bitar rörande skyltar som nu är beställa för väggen Wall of fame.

Grundförutsättningen för denna förfrågan var att kunden Stockholm Globe Arenas ville smycka ut en vägg backstage, önskemålet är främst förutom att rent kosmetiskt förhöja intrycket i det stora rummet, att väggen skall bli en fondvägg där celebra kändisar och artister kan exponeras när det är dags att fotografera och intervjua om deras prestationer och bragder.

Rent praktiskt har vi tagit fram ett koncept av ”kändis”skyltar i exklusivt utförande som har autentiska namnteckningar och signaturer, samt kompletterade med ett fotografi specifikt taget för just respektive event.

Först ut är Zlatan och Gyllene tider, det skall bli spännande och roligt att se vilka världsartister vi får möjligheten att skylta upp.

Till detta har vi även tagit fram skräddarsydda skylt lådor som skall inrymma två äkta tröjor från Hammarbys och Djurgårdens första matcher på Tele2 arena, dessa tröjor är naturligtvis försedda med alla spelares respektive signaturer.

Här är bilder på de prototyper som vi tog fram som även låg till grund för beslut för dito skyltar.

tele2_clarex_skyltar_wall of fame_akrylskyltar_profilbokstäver

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s