Fasadskylt i rostfritt stål till 24solutions

När 24solutions flyttade in i sitt nya kontor i Sickla / Nacka var önskemålet att hitta en snygg profilskylt i rostfritt stål inifrån belyst med led, till sin reception.

Saker blir dock inte alltid så som man hoppas på och receptionsskylts projektet lades i malpåse.

När frågan kom upp att man ville ha en snygg fasadskylt ute på fasaden, erinrade man sig förstås att vi var företaget som redan hade alla bitar klara för oss.

Eftersom denna typ av inköp måste upphandlas, så skickade kunden ut förfrågan om fasadskylten så som man uppfattade att man önskade sig den till  4 olika skyltföretag, 3 st gav offert och vi var det enda företaget som insisterade på att boka ett möte för att gå igenom vår offert och diskutera igenom de möjligheter som står till buds.

Efter att gjort en reviderat och uppgraderad offert, då vi på mötet gemensamt konstaterade att skylten skulle vara bestyckad med extra led för maximal ljusstyrka och att hela skylten skulle konstrueras i rostfritt stål mot traditionellt lackerad i aluminium, detta för att skylten på absolut bästa sätt på ett modernt och tekniskt sätt förmedlar 24solutions vision och värderingar.
Fasadskylten är planerad att monteras till mitten av februari och därför väljer vi att ta med visualiseringen enligt nedan som visar ett exempel på hur receptionsskylten var tänkt att se ut.

Skyltar_Clarex_24 solution_fasadskylt_profilbokstäver_ledskylt

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s