Fasadskylt och receptionsdisksskylt till två Innerstadsspecialisten kontor

Tillfälligheter eller tur, det är frågor som man ibland ställer sig. Vi fick två förfrågningar helt oberoende av varandra från mäklarföretaget Innerstadsspecialisten.

Första förfrågan kom från kontoret på Södermalm, man önskade två st fasadskyltar till kontoret som är beläget i en hörnlokal vid korsningen Nytorgsgatan / Kocksgatan, utmaningen var att hitta ett koncept på skylt som skulle synas bra och kunde monteras under en tak nisch som sträcker sig runt hela lokalen, efter noga överväganden tog vi fram en skarp prototypbokstav i rostfritt stål inifrån belyst med led, detta koncept föll kunden i smaken och vi arbetar nu med bygglovshandlingar och godkännande från fastighetsägaren.

Fastighetsägare Olov Lindgren är förövrigt en kund till oss som vi monterade en ny exklusiv fasadskylt i snarlikt utförande på deras huvudkontor beläget på Drottninggatan, 26/2 i år.

Parallellt med att vi arbetade med utförande, fotomontage etc, tog kontoret på Birger Jarlsgatan kontakt med oss rörande en förfrågan om att klä om deras befintliga disk med en ny front, valet föll efter olika överväganden på en exklusiv transparent akrylskylt med graverad logo, denna front skall monteras på framsidan av den centralt placerade disken.

Summan av kardemumman är att tillfälligheter och innovativa skyltlösningar har en förmåga att ryktesvägen sprida sig som ringar på vattnet, vi glädjer oss att vi har lyckats sätta oss på skylt kartan !

Bilderna visar hur fasadskyltarna till söderkontoret är tänkta att se ut.

Clarex_skyltar_neonskylt_fasadskylt_profilskylt_skyltkoncept_skyltar i stockholm_skyltföretag_skyltning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s