Fasadskylt en gång till, Nsi Europe efter logo byte

Vi fick glädjen för drygt år sedan att ombesörja en fasadskylt för det tyska företaget Nsi Europe, till det svenska filialkontoret är beläget i på Cylinder vägen, Nacka strand.

Då skyltens placering är den mest optimala, helt centrerad över entrén och i detta fall mycket synbar var målet att hitta en skyltmodell till en fastslagen budget som skulle ligga i linje med kundens hightech inriktning, valet föll på rostfritt stål ”look a like”, i detta fall ett modernt kompositmaterial med namnet Dibond.

Logotypen blev en urfräst svart akryl logo som i kanten är led belyst framifrån och från sidan.

Häromdagen fick vi besked från kunden om att dem bytt ut den befintliga logotypen till en ny, önskemålet från kundens sida var att bara byta ut mitt sektion på den befintliga skylten som är 5000mm bred och 1000mm hög ( varav mitt sektionen är 2000*1000mm ).

Vi tog fram ett förslag baserat på de nya förutsättningarna och konstaterade att valet av skyltmodell skulle bli en helt annan, valet föll på en så kallad p10 skylt, viket i praktiken betyder att hela logotypen fräses ut i plåten och förses med 10mm transparent akryl, toppad med i det här fallet med en digitaltryckt dekor. Själva skylten (mittsektionen ) kommer att produceras i samma kompositmaterial som tidigare och kommer nu istället att vara helt bestyckat invändigt med högeffektiva ledmoduler. Summan av kardemumman är att den nya logon kommer att ge en ljuseffekt där framförallt kanterna på alla delar kommer att lysa effektfullt och framifrån lyser de blå och den gråa färg som den nya logon har.

Bilden visar hur den gamla logon ser ut och hur den nya skylten blir.

Clarex_skyltar_Profil 10_neonskylt_fasadskylt_profilskylt_skyltkoncept_skyltar i stockholm_skyltföretag_skyltning_NSI

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s