Led-belyst vajermonterad objektskyltning till Bjurfors

När skyltförfrågan från huvudkontoret på mäklarföretaget Bjurfors kom till oss, rörande önskemålet om en belyst vajermonterad objektskyltning, bokade vi omedelbart tid med ansvariga på Bjurforskontoret beläget på Karlavägen 60, Östermalm.

Efter att ha besiktigat aktuellt fönster och diskuterat olika exponeringsmöjligheter, enades vi om att vårt uppdrag skulle bli att ta fram ett skyltkoncept som både förmedlar kvalitet, är flexibelt i avseende att det relativt enkelt skall kunna gå att byta ut och komplettera med fler led-belysta objektskyltar.

Övriga önskemål var att skyltarna skulle vara i liggande A3 storlek. Efter att ha diskuterat med vår leverantör kom vi ram till att vi skulle erbjuda ett nytt system från Italien, i kombination med en aluminiumram som kommer att monteras runt fönstret, syftet är med denna ram är att man på ett enkelt sätt kan flytta vajer infästningarna enkelt och därmed om behovet påkallas komplettera med t.ex. 2 st A3 skyltar till, detta utöver det system som nu kommer att bestå av 4+4 st liggande A3 skyltar.

Övriga fördelar med denna aluminiumram är att den förutom att vara estetiskt tilltalade, döljer el dragningarna som dessutom är så finurligt konstruerade att strömmen leds i respektive vajer, viket gör att man inte behöver se elkablar till respektive skylt.

Nedan visar en teknisk beskrivning på hur systemet kommer att se ut samt en bild på hur fönstret ser ut innan detta skyltkoncept är monterat.

Clarex_skyltar_objektskylt_skyltkoncept_skyltar i stockholm_skyltföretag_skyltning_Bjurfors_ledskyltar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s