Många skyltar och någon enstaka skylt fram till påsk

Nu har påsken även kommit till oss på Clarex.

Vi glädjer oss att vi fått många omfattade skyltprojekt att sätt tänderna i hittills i år, med hjälp av väl utarbetade rutiner, design och konstruktion och med en mycket stor samlad kompetens har vi kommit i hamn med en mängd projekt.

Förstudie och survey med fokus på att erbjuda det som ni som kund önskar har gett framgång för vårt koncept, med ett stort nätverk av kompetenta samarbetspartner och producenter i både Sverige, Asien och Östeuropa har vi kunna ta fram och presentera allt från skulpturalt utformade fasadskyltar förgyllda i guld, till kopparskyltar med klassisk neon, flaggor och dito flaggstänger, smidesställningar smidda på det klassiska viset och allehanda traditionella skyltar.

Vi vill önska er som är kunder till oss en trevlig påsk och hoppas att snart få höra av er igen, för att tillgodose era högt ställda anspråk på skyltar i alla upptänkliga, bearabetade lösningar.

Bilden visar en skylt som vi nyligen levererade till restaurang KB – konstnärsbaren i koppar med klassisk neon http://www.konstnarsbaren.se .

skyltar_neonskylt_skyltkoncept_skyltar i stockholm_skyltföretag_skyltning_Clarex_interiöra skyltar_kopparskylt_fasadskylt_skylt_konstnärsbaren_KB

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s