Diodbelysta fasadskyltar till Rinkeby vård- & omsorg

När Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning hörda av sig till oss och berättade att man ville ha skyltar till en fastighet belägen i Rinkeby, till hyresgästen Rinkeby vård- och omsorg, var det även tydligt att man vill genomföra en så kallad förenklad upphandling och att vårt initiala arbete skulle vara att göra en survey och en enklare förstudie, med andra ord ett upphandlingsunderlag.

Efter möte på plats, diskussion om förutsättningarna, genomgång av Stockholms stads nya uppdaterade grafiska profil startade arbetet med att presentera olika möjligheter på de omfrågade inifrån belysta fasadskyltarna man önskade, efter olika överväganden från kunden Rinkeby vård- och omsorg enades man om slutgiltiga storlekar, placeringar som man tyckte motsvara vad man önskade.

Vi tog därefter fram tekniska beskrivningar av de olika skyltarna, med specifikationer på val av dioder, skyltmodeller, färger och storlekar.

En tid efter att upphandlingsunderlaget var slutför och godkänt fick vi som ett skyltföretag av 4 möjlighet att räkna på densamma, drygt två veckor efter att vi fick möjligheten att räkna på upphandlingen tilldelades vi uppdraget då vi hade lämnat lägst pris på rätt skyltar i rätt utföranden.

Förfrågan hade gått ut till 4 skyltföretag, 3 hade lämnat in offerter i tid och vi är nu det företag som kommer att både producera och platsmontera de inifrån belysta fasadskyltarna ett exempel på fotomontaget.

skyltar_skyltkoncept_skyltar i stockholm_skyltföretag_skyltning_Clarex_fasadskylt_skylt_profilskyltar_skylt_diodskyltar_diodskyltar

 

Annonser

Ett svar till “Diodbelysta fasadskyltar till Rinkeby vård- & omsorg

  1. Ping: Förstudie på skyltar till familjehuset – Rinkeby | Clarex - För ett bestående intryck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s