Skyltprojekt till exklusivt trapphus Barnhusgatan 3, Fabege

Nu kompletterat med några bilder på slutresultatet

 

Clarex_skyltar_diodskylt_skyltkoncept_skyltar i stockholm_infoskylt_informationsskylt_ljusskylt_skyltdesign_fastghetsregister

 

Fabege har tagit beslut att uppgraderas fastighet på Barnhusgatan 3 i centrala Stockholm, man gör en omfattade remake som tar fasta på husets sekelskifteskaraktär.

Fastheten som har en pampig entré som nu skall flankeras av två distansmonterade glasskyltar, där hyresgästernas logotyper i vitt sedan skall pryda desamma, glasen distans monterad på grafit svart corian ( ett komposit material bestående av sten och akryl ).

På vägg nischen vid sidan av huvudentrén dörren ersätter vi den befintliga hyresgästtablån med ett helt skräddarsytt exklusivt informationsskåp, skåpet kommer att ha en glasdörr och vara inifrån belyst med led, men vad som är något alldeles extra är att skåpet kommer att vara utfört i grafitgrå corian, med graverad och vit färgfylld logotyp och gatuadress.

När man har passerat entré dörren kommer man till en luftig entré, golv och väggar klädda med marmor i olika färg nyanser, valet föll därför även här på en hyresgästtablå uppdelad i två sektioner, bestående av grafitgrå corian, skyltar i glas som kommer att fräsas in i dito för maximalt bearbetat formspråk, informationstexter i matt vit akryl.

För att vägleda gäster i fastigheten som har två trapphus, kompletterar vi även med texter i vit och svart akryl som monteras på väggar och hiss, även en måttanpassad hyresgästtablå i samma utförande och stil monteras upp vid hiss B.

Samtliga hyresgäster kommer dessutom att få enhetliga skyltar som skall placeras vid respektive kontorsdörr, dessa består även här av glas och corian.

Sammantaget kan vi konstatera att alla skyltar i form av stil och utförande kommer att accentuera den klassiska sekelskiftes karaktären med skyltar med en modern tvist.


Skyltar_Clarex_fastighetsregister_informationsskyltar_informationsskåp_portskylt_våningsregister_porttavla

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s