Att hitta rätt på Klarnas nya huvudkontor med olika typer av informationskyltar

Att klarna är en av de större aktörerna inom ekonomilösningar på internet har nog inte många kunnat förbise.

Att bistå med ekonomiska lösningar och underlätta ekonomiska transaktioner som att t.ex. dela upp din betalning och delbetala i 3 – 36 månader. Du kan också välja att betala i din egen takt och själv bestämma vilken summa du betalar varje månad.

Klarna har nu över 70 miljoner transaktioner per år och detta på en växande marknad, krävde att Klarna behövde flytta från sitt tidigare kontor till det nu centralt belägna kontoret på Sveavägen 44.

På uppdrag av lokaliserings företaget Nextport som har som affärsidé att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för sina kunder har vi gemenast tagit fram ett flertal olika typer av skyltar och skyltmodeller. Vårt första uppdrag var att ta fram material och beskriva olika tryck och produktionstekniker, en så kallad förstudie som sedan har använts som underlag för upphandlingar, som vägg tapeter, frostvinyler etc.

Vårt första egna projekt blev 79 st,  lackerade informationsskyltar som har monterats på dörrar runt om i lokalen, Klarna och Nextport blev så nöjda med slutresultatet att vi nu även har fått i uppdrag att ta fram 22 st hänvisningsskyltar som både är digitaltryckta och med delar i utskuren vinyl i storlekarna A3 och 700 x 500 mm, utöver detta skall vi montera en urfräst logotyp i lackerad akryl monterad på fönstret direkt vid entrén.

Bilden är exempel på på hur de olika originalen som nu skall användas som underlag för hänvisningarna ser ut rent typografiskt.

Skyltar_Clarex_informationsskyltar_informationstavla__skyltar i stockholm_akrylskyltar_utrymningskyltar_glasskyltar_klarna

Lämna en kommentar