Gjutna aluminium bordsskyltar med graverade akrylskyltar till Qgroup

Vi har på uppdrag av Qgroup tagit fram exklusiva, moderna unika samt flexibla bordsskyltar.

Qgroup är ett mycket expansivt IT bolag som växer organiskt och genom uppköp, det kommunicerades redan från start, att man från ledningen hade en mycket tydliga visioner och hög målsättning i form av att man önskade ett skyltkoncept som ligger i linje med företagets intentioner och målsättningar.

Utifrån givna förutsättningar, och ett första grundutkast på det typografiska formspråket erbjöd vi oss att göra en förstudie innefattade 3 olika varianter på en skyltfot i gjuten aluminium och kompletterad med en transparent akrylskylt med graverad och tryckt dekor, skylten skulle kunna bytas ut och skulle därför vara försedd mad magnetinfästning mot dito skylthållare.

Efter presentation av de 3 grundförslagen enades vi med kunden att ta fram skarpa prototyper, dessa prototyper är nu producerade och levererade för utvärdering, bilderna visar hur själva skylten ser ut i ett par olika vinklar.

Vi bedömer och vår förhoppning är att vi kommer kunna leverera 100 talet individuella skyltar i dito utförande till januari/februari 2015.

 

Qgroup_skyltar_clarex_skyltar i stockhom_gjutna skyltar_akrylskyltar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s