Fönsterdekor och insynsskydd till Make Up Store samt Interxion

Fönsterdekorer och insynsskydd på glaspartier interiört som exteriört kan se ut på många sätt och syftet kan vara många.

Vi har sedan mer än ett decennium kontinuerligt ombesörjt olika typer av dekor arbeten till Mak Up Store, företrädesvis på skyltfönster, det handlar om allt ifrån traditionella exponeringar av logotyper, som informationstexter, men det är inte ovanligt att vi även har fått i uppdrag att täcka in skyltfönster med digitaltryckta mönster och bilder, syftet har då generellt varit en typ av insynsskydd under ombyggnad med fördelen att även passa på att exponera produkter och varumärket på ett effektfullt vis.

Vårt senaste uppdrag för Make Up Store var att förse huvuddelen av ett antal glaspartier interiört på Make Up Stores nya huvudkontor på söder i Stockholm, mönstret föreställande ett krokodilmönster i svart vinyl applicerade enligt fotomontaget (på bifogat fotomontage visar vi även som inspiration på hur en färdig dekor som vi utförde till PUB i svart dekor såg ut ).
Numera är det mycket populärt att exponera fönster interiört som exteriört med det som i folkmun kalls för etsad dekor, men normalfallet består av en halvtransparent ( transulent vinyl ) som förses med negativt utskurna texter och symboler, det är inte allt för sällan man täcker in delar eller helt enkelt hela glasytor.

Bilden nedan visar en ett fotomontage på en fönsterdekor som beställdes häromdagen och skall monteras på huvudkontoret för Interxion, dekoren består av en så kallad frostvinyl med negativt utskuren dekor, vinylen är halvtransparent och texterna kommer vara i glas.

skyltar_clarex_skyltar i stockholm_skyltkoncept_glasdekor_dekor_frostdekor_vinyl

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s