Avancerad och innovativ inifrån belyst led fasadskylt till Nordstaden AB

Vi ställs allt som oftast inför olika omfattade utmaningar när det gäller att konvertera om ett original på en logotyp specifikt framtagen för trycksaker och tex. webbproduktion.
När vi för ett par år sedan fick förfrågan från fastighetsförvaltnings och skötselbolaget Nordstaden AB, som vid tiden för denna förfrågan skulle flytta till nya fräscha lokaler i Solna blev det uppenbart att deras logotyp inte var framtagen specifikt med utgångspunkt att göra en enkel fasadskylt.

Det som till att börja med för kunden var ett enkelt uppdrag visade sig vara betydligt mer omfattande, att hitta ett skyltföretag som kunde ta fram deras skylt på ett effektfullt och snyggt sätt, detta till de ekonomiska ramarna som kunden hade för just detta projekt visade sig bli en betydligt mer komplicerad utmaning för alla delaktiga.

Skylten som är konstruerad i 30mm utfäst opalvit akryl med infräst LED, monteradess på två transparenta akrylstag (där även elen kommer att integreras).

Fronten på samtliga bokstäver/symbol beläggs halvopak vinyl i respektive färger, förutom delar av symbol som beläggs med borstad aluminium.

Detta för att uppnå att ljuset blir starkare i kanterna runt alla bokstäver/symbol.
Bakom symbolen fräses en utfallande aluminiumsymbol för att markera och fånga ljuset, denna kommer att ligga bakom symbol/text.

Storlek: 2100 x 1150 mm. Stag 2710mm breda.

Nu sitter skylten på plats efter att stadsbyggnadskontoret, fastighetsägaren och kunden tillsammans enades om alla riktlinjer rörande dito storlek och utförande.

Bildkollaget visar dels en 3D visualisering hur skylten var tänkt att se ut, en teknisk beskrivning om de olika delarna och de olika lager av material som skylten består av samt en bild från vår montör som har anbringat dito skylt ovanför entrén till fastigheten där Nordstaden AB huserar.

skyltar_clarex_nordstaden_skyltar i stockholm_skyltkoncept_fasadskyltar_ljusskyltar_ledskyltar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s