54st Receptionsskyltar till Trivselhus och MoveHome i exklusivt utförande efter logotypbyte

När vi fick förfrågan från Trivselhus rörande nya receptionsskyltar till 24 kontor blev det för oss uppenbart att vi och kunden skulle lägga ribban högt, vi enades om en budget och la upp riktlinjerna för hur processen skulle föras framåt.

Alla som väljer att bygga nytt hus med Trivselhus och MoveHome får ansvarsfullt expertstöd och bred service från start till mål, som innebär trygghet, enkelhet och en bekväm resa mot målet – kundens nya hus.

Grunden för Trivselhus och MoveHome är att erbjuda kunden att bygga en ny villa på totalentreprenad. Det är en totallösning som innebär att de tar det praktiska och juridiska helhetsansvaret för att bygga huset.

En del av tryggheten är att Trivselhus är en av Sveriges största hustillverkare och ingår i skogskoncernen Södra.

Alla kunder erbjuds dessutom en egen husdesigner som skapar ett skräddarsytt hem som passar både praktiska behov och drömmar.

Efter att ha diskuterat igenom grundförutsättningarna och tagit hänsyn till 2 st omfattade grafiska som typografiska designmanualer avseende de två nya logotyperna, fick vi av Trivselhus i uppdrag för utvärdering att producera 4 st prototypskyltar i skala 1:1.

Efter att prototypskyltarna presenterades på ett möte med ansvariga, togs ett beslut i vilka modeller som man önskade offert på.

Kunden gjorde en egen intern inventering av det totala skyltbehovet och kort därefter fick vi en beställning på totalt 54 st skyltar.

Samtliga skyltar skall produceras i 10 mm transparent akryl och är fördelade i 2 st storlekar, 500x500mm samt 800x800mm.

Trivselhusskyltarna har en logo i 2 mm utfräst klarlackerad mässing på front och monteras med 4 st beslag i guldutförande.

Movehomeskyltarna har en logo i 1,5 mm matt röd ABS på front toppad på 8 mm och 3 mm transparent akryl med blästrade kanter monterad på röd vinyl och monteras med 4 st beslag i silverutförande.

Den två nya logotyperna blir offentliga från 17 April 2015 och ser ut enligt nedan.

 

skyltar_clarex_skyltar i stockholm_skyltkoncept_akrylskyltar_receptionsskyltar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s