Förstudie på nya fasadskyltar till Fabege och Pontus in the park i Solna Business Park

Vi har på uppdrag av Fabege arbetat och slutför nu jobbet med att ta fram beskrivningar på olika skyltar inför produktion och uppskyltning av fastigheten på Englundavägen 7 i Solna Business Park

På Englundavägen 7 ligger förutom Fabeges servicecenter i Solna Business Park, även restaurangen Pontus in the Park som Pocket.

Målet med förstudien är att konkretisera hur och var samt på viket sätt man kan tydliggöra dels att fastigheten på Englundavägen 7 har två entréer på respektive sida om det den del som ligger i direkt anslutning till Englundavägen 7 och att Restaurangen är belägen i vänstra flygeln.

Solna Business Park är en etablerad företagspark som ligger i en av Stockholms mest näringslivsvänliga kommuner, Solna. Området lockar många företag tack vare sitt goda kommunikationsläge, infrastruktur och serviceutbud.

Fabege är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag med huvudsaklig inriktning motfastighetsutveckling och förvaltning av egenägda kontorslokaler i Stockholmsområdet.

Läs mer om Fabege på http://www.fabege.se.

Fotomontaget visar en del av projektets omfattning och beskriver skyltar som markerar gatunamnet, restaurangen samt kvartersskyltar.

 

skyltar_clarex_skyltar i stockholm_skyltkoncept_fasadskyltar_ljusskyltar_ledskyltar_profilskyltar_skyltframtagning_skyltdesig

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s