Skyltmanual och intensifierat samarbete med Trivsel hus och MoveHome

Vi har nu på uppdrag av Trivselhus fått i uppdrag att ta fram en skyltmanual innefattade alla typer av skyltar och dekorer, avseende exteriör som interiör uppskyltning.

Alla som väljer att bygga nytt hus med Trivselhus och MoveHome får ansvarsfullt expertstöd och bred service från start till mål, som innebär trygghet, enkelhet och en bekväm resa mot målet – kundens nya hus. Grunden för Trivselhus och MoveHome är att erbjuda kunden att bygga en ny villa på totalentreprenad. Det är en totallösning som innebär att de tar det praktiska och juridiska helhetsansvaret för att bygga huset. En del av tryggheten är att Trivselhus är en av Sveriges största hustillverkare och ingår i skogskoncernen Södra. Alla kunder erbjuds dessutom en egen husdesigner som skapar ett skräddarsytt hem som passar både praktiska behov och drömmar.

Till grund för den kommande skyltmanualen ligger ett hundratal bilder från de olika 24 st kontoren, samt 2 st omfattade grafiska manualer.

Syftet med skyltmanualen är att få ett helhetsgrepp runt skyltningen oavsett fysiska förutsättningar. Kundens önskemål är att kommande omprofilering skall ha en röd tråd i allt från den lilla fönsterdekoren till pylonskylten vid gatan och de belysta fasadskyltarna på de olika fasaderna.

Vi har nu intensifierat arbetet och kommer inom ett par dagar att kunna lämna en tidsplan för de olika delmomenten som i slutändan syftar till att vi kan rulla ut de fysiska skyltarna i rätt utförande till de olika kontoren.

Visualiseringarna nedan visar ett par exempel på dag- och natteffekt på en av skyltmodellerna.

 

skyltar_clarex_skyltar i stockholm_skyltkoncept_fasadskyltar_ljusskyltar_ledskyltar_profilskyltar_skyltframtagning_skyltdesig_skyltprojekt

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s