Klassisk BAR-neonskylt till Melker och Danyels restaurang Kött & fiskbaren

Vi har sedan många år fått möjlighet att skylta upp olika restauranger med allt från fönsterdekorer till neonskyltar och diodskyltar till Grupp F12. Exempel på restauranger är MISSWOON, Fredsgatan12, GRILL, KUNGSHOLMEN, Le Rouge samt Orangeriet. Samtliga restauranger ägs och har ägts av Melker Andersson och Danyel Couet.

Häromveckan fick vi en ny förfrågan och denna gång handlade det om att man ville profilera och tydliggöra baren med en klassisk neonskylt till restaurangen Kött & fiskbaren på Gamla Brogatan 40.

Önskemålet var att neonskylten skulle vara i klassisk 50-talsstil med rödlysade neon och med texten BAR på högkant. Den skulle vara placerad utanför entrén till baren på restaurangen. Skylten som nu är under produktion ska ersätta den befintliga smidesskylten och kommer att synas ända till Vasagatan.

På Kött & Fiskbaren kan man komma förbi för att äta lunch, middag eller något gott på eftermiddagen. Du kommer också kunna umgås i deras stora härliga bar som erbjuder ett brett ölsortiment samt en spännande drinklista. I Köttbarens butik säljer de råvaror och ingredienser som de själva väljer när de lagar mat. Deras ambition är att deras butik med inriktning på kvalitetskött ska vara ett naturligt stopp för deras gäster på vägen hem från jobbet.
Även Fiskbaren kommer att erbjuda försäljning av färsk fisk och skaldjur beroende på dagens tillgång.

Vi lät oss inspireras och tog fasta på designen från gamla klassiska amerikanska restauranger och barer där just BAR-skyltar är vanligt förekommande, resultat enligt fotomontaget .

 

skyltar_clarex_skyltar i stockholm_skyltkoncept_fasadskyltar_profilskyltar_skyltframtagning_skyltdesign_neonskyltar_barskylt_

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s