Profiskyltar och graverad fasadskylt i guldtitan till Wonderboo

Wonderboo är ett företag som har hittat en egen nisch inom hundmat och öppnar nu sin första konceptbutik på den mycket centrala adressen Hamngatan 11 vid Berzelii park i Stockholm
Wonderboo anser att dålig mat leder till dålig hälsa, och i detta avseende framförallt för små hundar.

Kraftigt bearbetad hundmat tillagas vid höga temperaturer som dödar näringsämnen och goda bakterier som hundar behöver.  Wonderboos koncept är att göra måltider med endast naturliga ingredienser – utan otäcka extra tillsatser. Mat som är försiktigt kokt och välsmakande nog även för den kräsna. Man paketerar maten i kompakta små förpackningar som är lätta att ta med sig. Boxen fungerar även som en skål. Och sist men inte minst så kommer man även att erbjuda servicen att leverera direkt till din dörr.

Då betoningen ligger på det absolut bästa för hunden har det varit primärt att hitta en attraktiv lokal samt skyltar som förmedlar att man erbjuder produkter av absolut högsta kvalitet.
Efter möte och genomgång på plats så enades kunden med oss om att man ville satsa på skyltar i rostfritt stål som är legerade med högblank guldtitan. Detta alternativ är extremt väderbeständigt och kommer därför utan att oxidera eller på annat sätt åldras, vara mycket blankt och förmedla exklusivitet i högsta klass.

De två större profilskyltarna har nu monterats och är utformade som bokstäver och logofigur (profil 01) i blank guldtitanlegerad rostfritt stål, både front och sarg.  Sargen är 10 mm djup. Storlek på hela skylten är 2240 x 690 mm. Skyltarna monterades direkt mot vägg.

Den mindre fasadskylten är i samma material, blank guldtitanlegerad rostfritt stål, både front och sarg, och samma djup. Logo/text är graverad och färgfylld svart. Storlek på skylten är 400 x 400 mm. Även denna skylt är monterad direkt mot vägg.

Bilderna visar slutresultatet på den exklusiva skyltningen.

 

skyltar_clarex_skyltar i stockholm_skyltkoncept_fasadskyltar_legerade skyltar_wonderboo_

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s