LED-belyst fasadskylt till Trivselhus huvudkontor i Korsberga

Sedan starten tidigare i år med att producera och ta fram ett koncept för samtlig interiör receptionsskyltning till Trivselhus kontor i Sverige, har vi parallellt utarbetat en uppdaterad och enhetlig grafisk skyltmanual för samtliga skyltmodeller, både interiöra som exteriöra skyltar. Manualen avser varumärket Trivselhus, men även varumärket MomeHome i samexistens med Trivselhus.

Först ut med en ny fasadskylt enligt den nyligen framtagna grafiska skyltmanualen blev huvudkontoret som ligger i Bockaberg i Korsberga.
Rent tekniskt är fasadskylten en kombination av två klassiska skyltmodeller, profil 6 och profil 3. Skylten lyser guldaktigt framåt och har dessutom ett vitt ljus mot fasaden, en så kallad corona effekt. Vi kallar denna modell för profil 6/3 och den kombinerar det bästa av världar. Skylten kommer att bli 2300mm bred och drygt 1000mm hög och vara försedd med mycket energieffektiva dioder som dessutom har mycket lång livslängd. Det innebär att kunden under lång tid kommer att ha en skylt som kommer att förmedla sina värdeord på ett konkret sätt i fysisk form. Skylten kommer att monteras efter sommaren.

Fotomontaget visar hur skylten kommer att se ut dag som natt.

 

skyltar_clarex_skyltar i stockholm_fasadskyltar_metallskyltar_ljusskyltar_trivselhus_skyltkoncept_profilskyltar_skyltdesign

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s