Klassisk neonskylt till e-handelsbutiken Sleepo med fysisk butik i Stockholm

Ibland är valet av skylt enkelt och helt uppenbart, både för oss som skyltföretag som för kunden.

Vilka är då Sleepo?Deras affärsidé är att sälja sängar, möbler och heminredning på nätet. Målet är att samla marknadens ledande och bästa varumärken för hemmet. Du ska som kund snabbt och enkelt och till bästa pris kunna beställa säng, möbler och heminredning och få det hemlevererat direkt till dörren.

När företaget Sleepo tog kontakt med oss och skickade sin logotyp samt miljöbilder på deras nya showroom på Markvardsgatan i Stockholm så blev vi nyfikna på om förutsättningarna på plats verkligen var så bra som vi kunde hoppas på.

Efter ett kundbesök visade sig allt stämma. Sleepo var med helt på noterna beträffande en transparent akryl med neon och att man ytterligare kunde forma skylten efter den 50-tals klassiska logotypen. Vårt korrektur/fotomontage på hur neonskylten skulle kunna se ut hamnade omgående på ledningens bord för beslut. Nu är neonskylten monterad, hägnade i vajar i taket dikt framför det stora skyltfönstret. Skylten utgörs av blåneon (filterglas, 18 mm glasrör), som är monterade på en konturskuren transparent akrylskiva i storlek: 1850 x 1110 mm och ser ut enligt bildkollaget.

 

skyltar_clarex_skyltar i stockholm_skyltkoncept_neonskylt_sleepo_skyltframtagning_skyltdesign_ljusskyltar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s