Ljusskylt i specialutförande till Skandinavisk Yoga og Meditationsskole i Danmark, Köpenhamn

Vi har sedan tidigare, på uppdrag av Stiftelsen Skandinavisk Yoga och Meditationsskola, tagit fram en dubbelsidig ljusskylt till stiftelsens lokal i Vasastan i Stockholm.

Tidigare i år hörde även systerskolan Skandinavisk Yoga og Meditationsskole, som ligger i Köpenhamn/Danmark, av sig till oss. De hade redan en befintlig fasadskylt men man var inte nöjd med finish och utförande på den.

Då de har ett omfattade samarbete över gränserna hade man vid ett flertal tillfällen sneglat på den skylt som vi tog fram för Stockholmsenheten. Efter noga överväganden valde man att ta kontakt med oss för att diskutera hur vi skulle kunna hjälpa dom att ta fram en identisk skylt men med dansk webbadress.

Nu slutade inte historien riktigt här.
Det visade sig att man hade betydligt fler önskemål och det resulterade i en omfattade korrespondens och ett antal korrektur för att säkerställa att alla detaljer på den nya skylten skulle motsvara Danska skolans önskemål.

Den nya skylten har nu gått i produktion. Den kommer att bli försedd med fjärrdimmer för vissa delar i logotypen. Modellen som är dekaperad i lackerad aluminium är i form av en låda som ska träs över den invändiga konstruktionen för att dölja synliga skarvar.

Skylten blir invändigt belyst med varmvit LED till de vita texterna och kallvit LED till det övriga dekaperade texterna/symbolen.
Storleken är 700 x 1090 x 200 mm.

Bilden visar hur skylten i Stockholm ser ut och ritningarna  är för den nya skylten som kommer att skickas till Yogaskolan i Köpenhamn i Danmark när den är klar.

 

clarex_skyltar_skyltkoncept_profilskyltar_fasadskyltar_skyltar i stockholm_belysta skyltar_skylt

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s