Förstudie utförd för Vedum Kök och Bad AB rörande 4 butiker och en interiör taktil prototypskylt för showroom​

Vi har på uppdrag av Vedum Kök Och Bad AB och i samarbete med reklambyrån utfört ett omfattade arbete rörande framtagande av ett nytt koncept för deras fasadskyltar.

Förstudien som nu har resulterat i ett upphandlingsunderlag är nu helt slutförd för Vedum Kök Och Bad AB rörande 4 butiker och en interiör prototypskylt för deras showrooms.

Uppdraget har bestått i att göra kontrollmätningar , fotograferingar, fotomontage, tekniska beskrivningar, visualiseringar för framtagande av skyltkoncept till totalt 4 enheter.

Detta projekt avser primärt fasadbeklädnad, inifrån led belysta profilskyltar, vinyldekor etc.
De prioriterat projekten som nu har slutförts avser enheterna belägana i Bromma, Uppsala, Göteborg, och Malmö.

Arbetet har utförs löpande och alla handlingar utförs i enlighet med kundens önskemål och i enlighet med Vedum Kök Och Bad AB och byråns anvisningar.

Grundunderlaget kom från reklambyrån Grandpublic som även har stått för beskrivningar rörande färger, befintliga original på logo, och mönster etc.

Vi har utöver nämnda tekniska beskrivningar för projektet fasadskyltar tagit fram 3 st skarpa fullskaliga fysiska prototyper i storlek 600 x 600 mm på fasadskyltskonceptet, komplett inifrån belyst.

Utöver dem har vi tagit fram prototypskyltar i taktilt utförande, de 4 prototyperna skall ligga till grund för produktion av runt 4-5 tusen interiöra skyltar som i sin tur skall levereras ut runt om i Vedum Kök Och Bad AB olika återförsäljarnät i Skandinavien.

Hela projektet initierades på ett möte Vedums huvud kontor i Vedum 10/8 och är nu helt slutfört.

Fotomontaget visar exempel på utfört arbete och beskriver dels det innovativa konceptet gallerskyltar som de exklusiva interiöra skyltarna för deras showroom.

 

skyltar_clarex_skyltar i stockholm_skyltkoncept_fasadskyltar_upphandlingsunderlag_profilskyltar_skyltprototyper_visualiseringar av skyltar_

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s