Tre klassiska neonskyltar till återinvigt bageri i ny regi av Ritorno på Dalagatan 41

I tidernas begynnelse, vad vi kan erinra oss närmare bestämt runt året 1990 låg det ett bageri på Dalagatan 41 vid namn Jalles Bageri och Cafe.

På den tiden hade vi själva vår verksamhet och produktion belagen i ändamålsenliga lokaler på samma gata men nr 20. Med den bekanta, bekväma närhetsprincipen och i allt vad det betyder, resulterade det att vi vid tiden i princip skyltade upp varje etablissemang med en radie av ett antal kilometer. Jalles Bageri var naturligtvis inget undantag. Dessa plåtskyltar demonterades nu ner efter drygt 25 års trogen tjänst.

Som tidningen allt i Vasastan skrev för en tid sedan / Publicerad 09:28, 31 maj 2015.

”En bebis har fötts. Det säger ägaren Taif Albela om Ritornos nya bageri och kafé på Dalagatan. Precis intill nya tunnelbaneuppgången Vanadis, i lokalerna där Jalles bageri huserade förut, finns Ritornos nya filial. Tidigare har man bakat en del bröd och bakverk på det klassiska fiket på Odengatan och köpt in en del. Nu kommer allt som säljs på Ritornos båda kaféer att vara bakat på Dalagatan i stenugn”.

För en tid sedan tog bröderna, Taif Albela och Nasir Albela delägare av Konditori Ritorno, kontakt med sin reklambyrå Leon & Chris som i sin tur tog kontakt med oss och presenterade ett nytt koncept för de tre enheterna som de driver i Vasastan. Fokus låg på bageriet då de gamla skyltarna hade fel namn och inte heller förmedlade ägarnas intentioner.

Det nya konceptet bestod i brunlackerade lådor försedda med vitlysande klassisk neon som vi i samarbete med ägarna och reklambyrån, har diskuterat mått, färg och tekniska bitar för ett lysande slutresultat.

Specification neonskyltar:

Återgångsneon monterade på lackerad plåtlåda i Terrabrun med utskurna hål för neon.

Ritorno: 1990 x 480 x 85 mm, Ritorno: 1290 x 500 x 70 mm, BAGERI: 1290 x 500 x 70 mm.

Utöver nämda neonskyltar kommer även en mycket berabetad och smakfull dekor i olika guld vinyler monteras på brödernas olika enheter.

Bilderna i nedan kollag visar hur skyltarna såg ut omedelbart efter platsmontering den 30/6.

Ritorno Clarex Neon Exklusiv_skylt skyltar_i_stockholm Neonskylt Neon_Skylt Fasadskylt Ljusskylt väggskylt exteriör_skylt Vordpress 2

Ritorno Clarex Neon Exklusiv_skylt skyltar_i_stockholm Neonskylt Neon_Skylt Fasadskylt Ljusskylt väggskylt exteriör_skylt WordPress

skyltar_clarex_skyltar i stockholm_fasadskyltar_skyltkoncept_ljuskylt_diodskylt_profilskyltar_neonskyltar_ritorno

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s