Fasadskyltar inifrån led belysta till Future Car Care och Däckpartner i Solna

Future Car Care och Däckpartner i Solna belägen på Gårdsvägen 4.

Företaget satsar mycket på kvalitet och hög servicenivå, man utför alla typer av bilvård som du kan tänka dig och samtidigt är man mycket miljöinriktade vilket betyder att man är så snälla mot miljön som möjligt,

Utöver bilvård så erbjuder man även däckservice, man erbjuder här bl. a: förvaring, försäljning, skifte, montering och balansering och detta med fokus på att samarbeta i första hand med däcktillverkare som är lika miljömedvetna som dem själva.

Förutom att man är mycket miljömedveten har man även lagt ner mycket tid och energi på en grafisk profil som skall återspegla förstagets intentioner i form av att man ligger i den absoluta framkanten i de tjänster man erbjuder.

Valet av skyltmodell var för kunden självklart, två inifrån belysta led skyltar profil 6 med respektive varumärke.

Det som var viktigt för kunden är att skyltarna skulle synas exakt på rätt sätt, både dag som natt, det visade sig sedermera att ”palmen” i ena logotypen var en större utmaning produktionstekniskt att ta fram än vad vi först trodde, detta då vi från start redan hade enats om att skyltarna skulle vara försedda med 100% mer led än standard för denna typ av skyltmodell.

Kunden villa få ut maximalt ljus under kväll och nattetid, problemet med ”palmen” var att den bestod av många små detaljer och därmed kunde resultera i en ojämn ljusbild, efter hårt arbete om många försök lyckades vi till sist konstruera två helt kompletta skyltar som ligger i linje med kundens högt ställda krav på finish och utförande.

Bilderna visar de två profil 6 skyltarna som är 900 mm höga och ca 2000 mm breda.

 

 

clarex_skyltar_skyltar i Stockholm_fasadskyltar_ljusskyltar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s